Wil je meer inzicht en regie over jouw toekomst? Dan is dit traject er precies voor jou!

Zeker in de huidige tijd is het verstandig én plezierig om eens stil te staan bij je huidige situatie en je gewenste situatie in de (nabije) toekomst, zowel op het gebied van werk als privé. Het Ontwikkeladvies NL leert door is hier een mooie manier voor. 

Het Ministerie van SZW stelt wel enkele eisen aan de deelname. Zo is er een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar en moet het traject bestaan uit een aantal vaste onderdelen. Ik zorg ervoor dat het traject helemaal volgens deze richtlijnen verloopt. De verwachting is dat er eind 2021 weer een nieuwe ronde komt.  Dus meld je alvast aan!

Doel

Het doel van de overheid is om mensen te stimuleren bewust aandacht te schenken aan hun loopbaan- en ontwikkelmogelijkheden en duurzaam inzetbaar te blijven.

Invulling doel door Hip-vandinter
Ik werk vanuit een holistische visie en benadering. Dat wil zeggen dat ik je werk niet los zie van je andere levensgebieden. We brengen daarom jouw totaalplaatje in beeld van waaruit jij keuzes kunt maken. Het resultaat is je eigen ontwikkelplan op maat! 

Het was een uitdaging om binnen de strakke subsidiekaders een waardevol holistisch ontwikkeladviestraject aan te bieden, waarbij ook je privacy optimaal is geborgd. Daarom is gekozen voor een online programma in combinatie met drie gesprekken via beeldbellen. Live is eventueel ook mogelijk.

Het traject
We beginnen met een arbeidsmarktscan en een zeer uitgebreide professionele loopbaanscan. Daarna starten de gesprekken.
De tijd tussen de gesprekken gebruik je voor het maken van de aangeboden opdrachten in de online omgeving. Naar aanleiding van het eerste en/of tweede gesprek kan ik tussentijds ook een gerichte maatwerk opdracht aanbieden.

Bij het doorlopen van jouw onlineprogramma kun je verdieping aanbrengen door zelf aanvullende gratis testen, opdrachten en/of oefeningen te doen. Zo krijg je nog meer inzicht en zicht op wat voor jou belangrijk is op het gebied van gezondheid, zingeving, werkplezier en levensgeluk. 

Het ontwikkeladviestraject duurt maximaal zes weken en start officieel op het moment van onze eerste afspraak. Tijdens het in praktijk brengen van je ontwikkelplan blijf ik beschikbaar voor vragen. Wil je meer verdieping dan kan dat natuurlijk ook. 

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je aan via onderstaande button zodat je direct de benodigde materialen kunt invullen en aanleveren. Wil je eerst kennismaken, bel me gerust! 

Ja, ik meld me aan voor het gratis ontwikkeladvies t.w.v. € 700,- Bel me eerst om kennis te maken