Mijn naam is Patrick van Dinter
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als coach, trainer en adviseur op het gebied van re-integratie, verzuim, loopbaanbegeleiding en duurzame inzetbaarheid.

In deze rol heb ik me steeds meer kunnen verdiepen in het gedrag, de perceptie en de mogelijkheden van mensen in uiteenlopende werk- en privésituaties. Gaandeweg ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in de aansturing van en het ‘overstijgen’ van gedachten, gevoelens en gedrag.

Mijn verhaal
Ondanks of dankzij al mijn kennis en opleidingen zat ik zelf lange tijd onbewust op het spoor van voornamelijk rationeel aangestuurde overtuigingen en blinde vlekken ten aanzien van het mezelf ‘verbeteren’ en ‘fixen’ om ‘succesvol’ te functioneren. Hoe kon het toch dat ik al mijn kennis niet voor mezelf kon inzetten? Terwijl ik steeds harder mijn best deed verkrampte ik steeds en liep niets meer vanzelf. 

Ik moest mezelf bevrijden uit de fuik van niet helpende gedachten, gevoelens en gedragspatronen. Het ging er niet om hard mijn best te doen, het ging erom los te laten en ruimte te maken voor bewust ZIJN en energetische afstemming. In dit proces ben ik op diverse manieren geïnspireerd en gefaciliteerd. Er ontstond meer ruimte en vrijheid om te kiezen en te focussen op mijn verlangens, zonder mezelf te saboteren. Dit waardevolle en oneindige proces, met de welbekende ‘ups- en downs’, heeft me een constructieve basis in mezelf opgeleverd.

Mijn verhaal staat niet op zichzelf en zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Ik gun iedereen de bevrijding van alle ‘waarheden’ die je bent gaan leven. Het zal je het gemak, plezier en de vreugde geven waar je zo naar verlangt.

Wat ik wil voor jou
Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan het vergroten van je bewustzijn en het creëren van plezier, geluk en flow op alle levensgebieden.

Ik ga graag met je aan de slag om je denken, voelen en doen in balans te brengen. Zodat jouw kracht en potentieel ten volle wordt benut. Samenwerking tussen hart, lijf en hoofd en synergie in werk en privédoelen dus.